1 min

Er zijn plaatjes van de verpakking van de iPhone 5S gelekt, die een eerste blik werpen op het uiterlijk van de nieuwe iPhone 5S. Wat opvalt is dat het toestel dat op de verpakking afgebeeld is, een ring rondom de Home-knop heeft. Hiermee lijkt Apple voor het eerst een substantiële wijziging in de knop door te voeren. Een creatieveling ging aan de slag en maakte 3D-renders.

Naar aanleiding van de gelekte foto’s heeft designer Martin Hajek mockups gemaakt van hoe het toestel er mogelijk uit zou komen te zien. Bij het maken van de afbeeldingen is er wel enige artistieke vrijheid gebruikt, want hoewel de verpakking een foto laat zien van een iPhone zonder het iconische vierkantje op de home-knop, is het vierkantje wel terug te vinden in de renders.

Wat duidelijk naar voren komt in sommige afbeeldingen is de lichtgevende ring om de homeknop. Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe de ring er precies uit zal gaan zien, als deze überhaupt al verschijnt. Zo is het mogelijk dat de ring lichtgevend zal zijn, of misschien gaat het gewoon om een metalen ring, waarvan ook afbeeldingen zijn gemaakt. In de galerij vind je meer afbeeldingen terug.

Nog een dag afwachten tot de presentatie van Apple waarbij verwacht wordt dat de iPhone 5S wordt aangekondigd. De uitnodiging van de persbijeenkomst lijkt overigens ook al een hint te geven over de vernieuwde knop.