1 min

Tags in dit artikel

,

Nadat de update voor de Apple TV afgelopen vrijdag beschikbaar werd gesteld, werd deze zaterdagavond alweer offline gehaald. Dit offline halen van de update gebeurde nadat gebruikers melding deden van het verloren gaan van bepaalde functies en opgeslagen data, na het doorvoeren van de update. Inmiddels heeft Apple de update aangepast en weer online geplaatst.

De update van Apple TV firmwareversie 6.0 is weer voor het grote publiek beschikbaar gesteld. Nadat er door meerdere gebruikers van Apple TV klachten binnenkwamen over de kuren die de update veroorzaakte, werd besloten de update aan te passen.

Nadat de initiële update gedownload en geïnstalleerd werd, bleek bij sommige gebruikers van Apple TV het systeem niet meer te functioneren. Ook kwamen meerdere meldingen over het volledig verdwenen zijn van opgeslagen data.

Met Apple TV-update 6.0 kan inhoud van iTunes Radio, de iTunes Music Store en AirPlay via iCloud worden afgespeeld. Met de nieuwe AirPlay-mogelijkheid kan de Apple TV direct inhoud van iTunes in the Cloud afspelen. Het was al mogelijk om dit te doen via een apart AirPlay-apparaat.