2min

Dinsdag stond er op de website van Motorola tijdelijk een kopje in de navigatiebalk, dat verwees naar de Moto G. Het kopje in de navigatiebalk verwees naar een dode link, en kort na het ontdekken ervan werd de link uit het menu gehaald.

Eerder wisten we te melden dat Motorola het handelsmerk Moto G heeft vastgelegd. Toentertijd was het nog niet bekend of het ging om Google’s smartwatch of dat het een variant op de Moto X was. Nu blijkt het toch waarschijnlijk om een variant op de Moto X te gaan.

Website Droidlife wist te melden dat de Moto G was toegevoegd aan de website van Motorola. In de navigatiebalk stond een kopje genaamd Moto G. Nadat de link werd aangeklikt bleek het om een dode link te gaan.


De Moto G werd vermeld naast de Moto X. Hierdoor lijkt het aannemelijker dat het om een variant van de Moto X gaat. Volgens de geruchten die over het toestel gaan, gaat het om een goedkopere variant van de Moto X. De Moto X is het vlaggenschip van Motorola. Een goedkopere variant zou waarschijnlijk de concurrentie aan moeten gaan met toestellen zoals de Apple iPhone 5C en de Samsung Galaxy S4 mini (review).

Vlak nadat de link op de website van Motorola door Droid-life werd ontdekt, bleek de link weer verdwenen te zijn. Waarschijnlijk was de link ook iemand bij Motorola opgevallen en daarna direct verwijderd.

Eerder deze maand gebeurde iets soortgelijks ook al bij de Nexus 5 die door Google per ongeluk te vroeg in de Google Play Store werd geplaatst en weer werd verwijderd.