1 min

Tags in dit artikel

, ,

Als voorbode op de lancering van de PlayStation 4 is er alvast een zogenaamde unboxing-video van deze nieuwste gameconsole van Sony verspreid. De PlayStation 4 zal komende vrijdag in Noord-Amerika het eerste levenslicht zien.

Met nog luttele dagen te gaan voordat de PlayStation 4 in Noord-Amerika verkrijgbaar zal zijn, worden de fans alvast warm gemaakt met een officiële unboxingvideo. In deze video wordt duidelijk wat de consument allemaal voor inhoud kan verwachten van de doos waarin de PlayStation 4 zit.

In de unboxingvideo zien we allereerst dat de PlayStation 4 wordt geleverd met een speciale netwerkvoucher, een snelstartgids, een DualShock 4-controller, een HDMI-kabel, een netsnoer, een mono-headset en een USB-kabeltje.

Tenslotte is ook de PlayStation 4 zelf in de video te bewonderen. Eind vorige week verscheen er reeds een video waarin het apparaat volledig uit elkaar werd gehaald, zodat iedereen kan zien uit welke onderdelen deze is opgebouwd. De unboxingvideo sluit af met niemand minder dan Sony-topman Shuhei Yoshida zelf.

Opmerkelijk is dat de video geïnspireerd is op de unboxingvideo van het recente album Random Acces Memories van het bekende Franse muziekduo Daft Punk. Dit zal niet geheel toevallig zijn, aangezien het Daft Life-label van de band onder Sony Music Entertainment valt.