1 min

Tags in dit artikel

De Chinese website MyDrivers toont enkele specificaties van een tot nu toe onbekende smartphone van Huawei. Hieruit blijkt dat deze Huawei beschikt over een octacore-processor van MediaTek. Mogelijk betreft het de nog onaangekondigde Huawei Glory 4.

Op de website van het Chinese MyDrivers verscheen gisteren een bericht met daarin enkele foto’s en specificaties van een tot nu toe onbekend toestel met de codenaam G750. De specificaties die hier worden genoemd komen overeen met de vermoedelijke specificaties van de Huawei Glory 4.

Volgens deze specificatie zou de Huawei G750 worden uitgerust met een chipset van MediaTek. Het betreft hier de MT6592, die is opgebouwd uit acht Cortex A7-processors, waarmee hier een rekensnelheid is behaald van 1,7 GHz. Overigens is deze combinatie van MediaTek in staat een kloksnelheid van maximaal 2GHz neer te zetten.

Tevens beschikt de Huawei G750 over 2GB aan werkgeheugen, een 5,5 inch beeldscherm met een 720p-resolutie, een opslagcapaciteit van 32GB en een 13- en een 5 megapixel-camera. Het besturingssysteem zal Android 4.2.2 zijn, in een Emotion UI 2.0-jasje.

Het is nog afwachten of het toestel ook in Europa zal worden uitgebracht, mogelijk is de G750 enkel voor China bedoeld.