2min

Tags in dit artikel

, ,

Pocket Droid heeft geprint promotiemateriaal gevonden, waarop wordt gesproken over een nieuw toestel van LG. De LG Gx-telefoon die op het materiaal te zien is heeft net als de LG Optimus Pro een 5,5 inch-scherm. Het zou daarmee om een opvolger kunnen gaan.

Website Pocket Droid heeft gelekte plaatjes weten te bemachtigen van een toestel waar eerder nog niks over bekend was; De LG Gx. Dit zou mogelijk de opvolger kunnen worden van de LG Optimus G Pro (review). Het gelekte plaatje lijkt geprint reclamemateriaal voor de kerst te laten zien. Waarschijnlijk zal het dus oorspronkelijk de bedoeling geweest zijn dat het toestel -in ieder geval in Zuid-Korea- voor de feestdagen in de winkel kwam te liggen.


Op het gelekte materiaal worden al wat specificaties bekend van het toestel. Zo zal de LG Gx gaan beschikken over een 5,5 inch IPS Full HD-scherm, een 3.140 mAh batterij en ondersteuning voor LTE.

Behalve de gegevens die we van het gelekte plaatje kunnen verzamelen, gaan er inmiddels ook al geruchten rondom overige specificaties van het toestel. Zo zal de LG Gx naar verluidt beschikken over een Snapdragon 600-processor en 2GB werkgeheugen. De smartphone moet 9,4 millimeter dik worden en 32 GB aan intern geheugen hebben.

Naar verwachting zal de LG Gx op de CES 2014 gepresenteerd worden. Dit evenement in Las Vegas vindt volgende maand plaats. Wanneer het toestel dan beschikbaar zal zijn in de winkel en of het toestel ook in de Benelux zal verschijnen, is nog niet duidelijk.