1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het Taiwanese Acer heeft vandaag een all-in-one PC gelanceerd, draaiend op het mobiele besturingssysteem Android. Deze TA272 HUL beschikt over een schermgrootte van 27 inch.

Het nieuwste apparaat van Acer met de naam TA272 HUL wordt reeds wereldwijd verscheept. Dit all-in-one systeem beschikt over een 27 inch-aanraakgevoelig beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, oftewel een WQHD-kwaliteit. Het is mogelijk het scherm te kantelen onder een hoek van 30 tot 80 graden.

De Acer TA272 HUL is uitgerust met een Tegra-chipset van Nvidia, bestaande uit vier rekenkernen en ook is er 16GB aan opslagcapaciteit. Het mobiele besturingssysteem is Android, versie 4.2 Jelly Bean. Voor het leggen van een WiFi-verbinding is het apparaat voorzien van de protocollen 802.11 a/b/g/n.


Door de USB 3.0-poort kunnen er onder andere spelcontrollers worden aangesloten. Ook kan het apparaat als externe monitor fungeren door een andere apparaat aan te sluiten op de HDMI-poort of DisplayPort.

Het is niet bekend of en wanneer de Acer TA272 HUL in de Benelux verkrijgbaar zal zijn. De adviesprijs van deze all-in-one PC is vastgesteld op 1.099 dollar, omgerekend 801 euro.