1 min

Tags in dit artikel

, ,

Met de update voor de Android-versie van de Twitter-applicatie is het mogelijk om afbeeldingen deels te bewerken. Zo kunnen afbeeldingen bijgesneden of gedraaid worden binnen de applicatie zelf.

Op haar blog heeft Twitter de nieuwe mogelijkheden die de applicatie met de update krijgt bekendgemaakt. Sinds deze week is deze update voor de Android-versie beschikbaar. De belangrijkste wijziging is dat het voor gebruikers nu mogelijk is om afbeeldingen binnen de applicatie zelf aan te passen.

Zo kan de verhouding en grootte van een afbeelding worden gewijzigd, door deze bij te snijden. Ook kan een afbeelding worden geroteerd alvorens deze wordt gedeeld. Tevens zal het eenvoudiger zijn om andere gebruikers op de hoogte te stellen van een geplaatste foto, waarop zij eventueel te zien zijn.

Door de update zullen er eveneens aanbevolen tweets, veelbesproken onderwerpen en vriendschapssuggesties zichtbaar komen, wanneer de gebruiker de meest recente tweets van vrienden reeds heeft gezien. Een iPhone-versie van de update zal volgens Twitter spoedig beschikbaar zijn.

Twitter voor Android is te downloaden vanuit de Google Play Store.