1 min

Tags in dit artikel

, ,

Bij de meest recente update van Apple’s eigen website heeft de Apple TV een promotie ondergaan. Dat lijkt erop te duiden dat het product de status van hobby steeds meer aan het ontgroeien is en dat Apple grote plannen heeft voor de productlijn.

Toen wijlen Steve Jobs de Apple TV in 2007 aankondigde, vermeldde hij erbij dat dit voor Apple een hobbyproject was. Apple legde er weinig nadruk op en daarmee was ook duidelijk dat het Amerikaanse bedrijf niet direct grootse verwachtingen had voor de Apple TV.

Zeven jaar later wordt heeft het product op de website van Apple een eigen sectie gekregen naast de secties voor de iPad, iPhone, iPod en Mac. Voorheen was de Apple TV weggestopt als accessoire voor de iPod-producten. Nu heeft het apparaat een eigen sectie en eigen accessoires. Dat duidt erop dat het bedrijf grotere plannen heeft dan voorheen.

Geruchten spreken over een nieuwe versie van de Apple TV met een brede ondersteuning voor apps met een focus op gaming en een ingebouwde AirPort Express-router en TV-tuner.