1 min

Tags in dit artikel

, , ,

HTC gaat in de Verenigde Staten de kapotte schermen in smartphones gratis vervangen. Er kleven wel nogal wat voorwaarden aan het aanbod. Zo is het slechts één keer per smartphone geldig en alleen de eerste zes maanden na aankoop van bepaalde toestellen.

Vooralsnog is het programma enkel voor inwoners van de Verenigde Staten aangekondigd. Het is onduidelijk of HTC ook plannen heeft om ook in andere delen van de wereld kapotte schermen gratis te vervangen. Het aanbod geldt voor de duurdere modellen van HTC, zoals de HTC One (review), HTC One mini (review) en HTC One max.

Naast de reeds genoemde voorwaarden is het ook zo dat HTC enkel het scherm van smartphones die vanaf vandaag gekocht worden zal vervangen. Toch doet HTC wel iets unieks, er is geen andere fabrikant die een dergelijk officieel programma biedt.

Het gratis HTC Advantage-programma, waar deze regeling deel van uitmaakt, biedt ook garantie dat HTC minstens twee jaar updates zal leveren voor de modellen die eronder vallen. "Wij leggen ons toe op klanten die het beste kiezen en dat ook zo wensen te houden", geeft HTC aan. Ook krijgen gebruikers 25 tot 50GB opslagruimte met Google Drive.