1 min

Tags in dit artikel

,

Engadget heeft tijdens de CeBIT-beurs in Hannover een interessante laptop van MSI gespot. De gaminglaptop bevat een 3K-scherm en een nog onaangekondigde GPU van Nvidia. Ondanks deze indrukwekkende hardware doet de behuizing denken aan een ultrabook.

Woordvoerders van MSI konden tegenover Engadget weinig vertellen over de hardware van Nvidia die in de MSI GS60 Ghost Pro te vinden is. Engadget vermoedt dat het om een chip uit de Maxwell-serie gaat. De woordvoerders meldden wel dat deze chip in staat is om de nieuwste games met de hoogste instellingen vloeiend op het 3K-scherm van de GS60 Ghost Pro te toveren.

Een 3K-resolutie komt in dit geval neer op 2880 bij 1620 pixels, maar het is onduidelijk hoe groot het scherm in de GS60 Ghost Pro is. Wel is bekend dat de laptop beschikt over een Intel Core i7-processor, twee SSD-schijven, een normale harde schijf. De behuizing is 19,5 millimeter dik en de laptop weegt net geen 2 kilo.

De MSI GS60 Ghost Pro zal in april in de winkels belanden met een prijs tussen de 1.600 en 2.000 euro, afhankelijk van de configuratie.