1 min

Tags in dit artikel

,

Samsung heeft opnieuw aangegeven dat er geen vertragingen zullen voorkomen bij de lancering van de Galaxy S5. Gisteren gingen geruchten over moeilijkheden bij de productie van de camerasensor.

"We verwachten geen vertragingen bij de productie van de Galaxy S5. De geruchten zijn ongegrond," zo gaf een woordvoerder van Samsung aan. Daarmee lijkt Samsung zelfverzekerd dat de lanceerdatum van de Galaxy S5 (hands-on) niet in gevaar komt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is van plan om het nieuwe vlaggenschip in 150 landen uit te brengen op 11 april.

Gisteren werd gemeld dat Samsung problemen zou hebben bij de productie van de cameramodule die in de Galaxy S5 moet worden geplaatst. De module bevat zes lenzen en dat is meer dan Samsung voorheen in dit onderdeel plaatste. Daardoor was extra precisie bij de productie vereist, maar Samsung zou de beoogde productiecijfers nog niet behalen.

Of dat waar is, geeft Samsung niet aan, de lancering komt in ieder geval niet in gevaar. Wel zou het kunnen zijn dat de oplages lager zijn.