1 min

Tags in dit artikel

, ,

HTC is van plan om BlinkFeed en de Zoe-camera app ook naar andere Android-toestellen te brengen, zelfs als die niet van het Taiwanese bedrijf afkomstig zijn. De beschikbaarheid zou binnenkort al een feit moeten zijn.

Eerder deze week werd al duidelijk dat HTC een deel van de eigen applicaties en Android-elementen in Google Play zal plaatsen. Op die manier kan het Taiwanese bedrijf sneller updates naar de eigen apparaten doorvoeren omdat telecomproviders buitenspel worden gezet. Ook eigenaars van een smartphone van een ander merk zullen ervan gaan profiteren.

De BlinkFeed- en Zoe-apps zullen namelijk breed beschikbaar worden gesteld. Andere HTC-applicaties die hardware-afhankelijk zijn zullen naar verwachting niet voor andere toestellen beschikbaar komen.

Wellicht is het beschikbaar stellen van de eigen apps een goede manier om mensen in aanraking te laten komen met de software die HTC voor eigen toestellen heeft ontwikkeld. Als dat bevalt, zijn ze mogelijk eerder geneigd een HTC-toestel te kopen.

Wij gingen onlangs al aan de slag met de HTC One M8. Hier lees je onze ervaringen!