1 min

Via de bekende Twitter-account @evleaks is een foto verschenen van een nieuw te verschijnen smartphone. Het gaat in dit geval wel om een bekende model, maar in een nieuwe kleur. HTC heeft speciaal voor de Amerikaanse telecomprovider Verizon een rode HTC One M8 ontwikkeld. Waarschijnlijk zal deze kleur in een later stadium breder beschikbaar komen.

Van de HTC One van vorig jaar, de HTC One M7 (review), verschenen in de maanden na de lancering nog allerlei nieuwe kleuren van het toestel. De HTC One M8 (review), het toestel van dit jaar, is sinds begin deze maand te krijgen in België en Nederland in drie kleuren; zilver, grijs en goud.

Nu is er een rode versie van het toestel opgedoken met aan de achterkant het logo van Verizon. Daaruit maken we op dat de rode versie van het toestel voorlopig exclusief bij Verizon beschikbaar zal zijn. In een later stadium zal HTC mogelijk ook de rode versie naar de Benelux brengen, maar op dit moment dus nog niet.

Het is in elk geval een gewaagde kleur waar je echt van moet houden. HTC bracht vorig jaar ook nog een blauwe versie van de HTC One M7 uit. HTC wist ons een tijdje terug te vertellen dat de rode en blauwe versies echt voor liefhebbers zijn en niet in grote aantallen verkocht worden. Meest populair zijn de grijze en gouden versie, volgens HTC.