1 min

Lee Young Hee van Samsung heeft aangegeven dat wordt overwogen om de Galaxy Note 4 te voorzien van een flexibel scherm. Op het moment staat echter nog niets vast.

Young Hee is de vicepresident van Samsung’s mobiele afdeling, de man geeft in een interview aan dat de Galaxy Note 4 mogelijk een flexibel scherm zal bevatten. Dat het scherm van de Galaxy Note 4 op de zijkanten doorloopt is ook al vaak in geruchten geclaimd, maar dit is een eerste bevestiging vanuit Samsung zelf.

Er is echter niets zeker, Young Hee geeft namelijk aan dat het uiteindelijke ontwerp nog niet vaststaat en dat er naar gelang nog zaken kunnen wijzigen. Voor een grote lancering zoals een nieuwe Galaxy Note-smartphone moet Samsung bijvoorbeeld voor productiecapaciteit hebben voor dit soort schermen. Lukt dat niet op tijd, dan wordt voor een ander plan gekozen.

De Samsung Galaxy Note 4 wordt verwacht tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Samsung kondigde de Galaxy Note-smartphones vooralsnog steeds aan tijdens dit evenement. Mogelijk komt het Koreaanse bedrijf dan ook met een concurrent voor Google Glass.