1 min

Een door GSM Arena gepubliceerde foto van een Samsung-toestel, vermoedelijk de Galaxy F, toont een metalen behuizing met afgeschuinde zijdes. Dit is een detail dat Apple de afgelopen jaren veelvuldig gebruikte, bijvoorbeeld bij de iPhone 5S en iPad Air.

De Galaxy F blijft het geruchtencircuit maar bezighouden, de eerste keer dat we erover schreven is inmiddels al bijna een jaar geleden. Vooralsnog is er vanuit Samsung nog weinig concreets gekomen, de Galaxy F blijft in nevelen gehuld. We hebben al wel een aantal vermoedelijke persafbeeldingen gezien, vandaag zou een foto van de telefoon zijn uitgelekt.


We nemen dit echter met een korreltje zout, want het toestel op de foto toont weinig overeenkomsten met de persafbeelding die boven dit artikel staat. Het is mogelijk dat Samsung momenteel nog meerdere ontwerpen hanteert, dat is gebruikelijk bij nieuwe producten. GSM Arena houdt zelf ook een slag om de arm.

Van de Galaxy F werd lange tijd verwacht dat deze voorzien zou zijn van een metalen behuizing, de laatste tijd leek dat gerucht te verstommen. Met bovenstaande foto wakkert het wellicht weer aan. Ondanks de metalen behuizing zou de achterzijde van het toestel te verwijderen zijn.