1 min

Tags in dit artikel

, ,

Als je een OnePlus One wilt hebben, maar nog geen uitzicht hebt op een uitnodiging, moet je vandaag je kans grijpen. Het Chinese merk zal de 64GB-versie van de One een uur lang in de vrije verkoop doen.

OnePlus toont aan perfect te weten hoe het de aandacht op zichzelf moet vestigen. Het Chinese merk heeft de afgelopen maanden al meerdere opmerkelijke acties georganiseerd en ook vandaag staat er weer wat unieks te gebeuren. De OnePlus One (review) wordt in de vrije verkoop gedaan, maar wel voor slechts één uur.

Geïnteresseerden kunnen op de website hun bestelling alvast samenstellen, zodat deze tussen vier en vijf uur kan worden afgerond. OnePlus biedt je ook direct de mogelijkheid om accessoires tegen een gereduceerd bedrag aan te schaffen.

De OnePlus One is een van de meest opmerkelijke smartphones van 2014. Het toestel is voorzien van hoogwaardige hardware, maar heeft een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Voor 269 euro ontvangt men de 16GB-versie, voor slechts 30 euro extra wordt de opslagruimte vergroot naar 64GB. Het enige probleem is het bemachtigen van het toestel, maar vandaag is de ultieme kans.