‘Samsung komt binnenkort met een grote Galaxy Tab S Pro-tablet’

Samsung lijkt dit jaar nog te komen met een nieuwe Galaxy Tab S-tablet, een Pro-variant met een groter scherm van waarschijnlijk 12,2 inch. Het ligt voor de hand dat Samsung de tablet zal aankondigen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona begin maart.

Samsung heeft een update uitgebracht voor zijn muziekapplicatie Milk Music, in de changelog staat vermeld dat deze applicatie ook ondersteund wordt op de Samsung Galaxy Tab S Pro, maar deze tablet bestaat nog helemaal niet. De Samsung Galaxy Tab S (review) bestaat wel. Waarschijnlijk wordt de tablet dan ook binnenkort aangekondigd.

Samsung heeft wel al een Galaxy NotePro 12.2 (review), dat is een Pro-tablet met een 12,2 inch scherm een een stylus. Dat model beschikt echter nog over een LCD-scherm terwijl de Tab S-serie beschikt over een AMOLED-scherm. Mogelijk wil Samsung ook een grotere versie van S-serie op de markt brengen, of die ook een scherm zal krijgen van 12,2 inch is niet met zekerheid te zeggen, maar wel in lijn met voorgaande modellen.