1 min

Conclusie

Wanneer we kijken naar de CA750 van Samsung zien we een zeer mooi scherm, maar blijven de prestaties toch zo nu en dan aardig achterwege. Daarbij is de prijs van de Samsung wat ons betreft toch een behoorlijke domper.

Met een prijs van over de 500 euro zijn er immers meerdere aantrekkelijke alternatieve schermen. Deze beschikken dan misschien wel niet over de draadloze verbinding maar hebben bijvoorbeeld wel een grotere afmeting of een hogere resolutie. Wil je echter een monitor die draadloos is, dan is de syncmaster wel een interessant product.

Wanneer Samsung de techniek rondom de verbinding een stuk verbetert en hiermee voorkomt dat er spontaan verbindingen worden verbroken, dan zou de fabrikant met dit scherm een stuk beter kunnen scoren in de markt. Wanneer de techniek namelijk wat beter zou zijn, kunnen we enkel de prijs nog zien als ietwat aan de hoge kant.

Met deze reden krijgt het scherm van ons dan ook de beoordeling redelijk aangezien de prestaties van het draadloos signaal gewoon nog niet goed genoeg is. Bedraad is de Syncmaster een heel ander scherm en presteert deze gewoon goed. Echter is de draadloze verbinding de topfeature van het scherm.
6.0
  • Design;
  • Aansluitmogelijkheden op voet;
  • Wegvallende verbinding;
  • Prijs;