1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Prestaties (1)

Dan nu de prestaties van de Zenbook. Toch wel een spannend momentje omdat de Zenbook van betere hardware is voorzien van de Acer-, Apple- en Toshiba-ultrabooks. In de eerste test komt al direct een klein verschil naar boven, de Zenbook weet beter te scoren dan de concurrentie, al scheelt het slechts 0,3 FPS.



In PCMark 7 is het verschil met de Toshiba Satellite Z830 ongeveer hetzelfde, opvallend is dat de Zenbook in de storage test wat meer afstand neemt van de Z830. Asus heeft klaarblijkelijk een betere SSD in de ultrabook geplaatst. Het gaat in dit geval om een SSD van SanDisk.




Waar alle andere ultrabooks in de Cinebench 11.5-test een score van 1.94 wisten te realiseren is de Zenbook ook hier duidelijk de betere met een score van 2.20. Op basis van deze benchmarks kan wel geconcludeerd worden dat de Zenbook qua prestaties superieur is aan andere ultrabooks van de eerste generatie. Daar komt nog eens bij dat Asus ons heeft voorzien van de minst krachtige van de twee Zenbooks van 13 inch.