2min

Tags in dit artikel

, , ,

Specificaties

Laten we eerst de specificaties van de ATX-behuizing maar eens in kaart brengen, het is natuurlijk wel handig om te weten welke opties de behuizing allemaal heeft voordat je verder gaat lezen. Er kan in ieder geval verklapt worden dat deze kast twee USB 3.0-poorten aan boord heeft. Iets wat tegenwoordig overigens wel als standaard mag worden aangenomen in mijn ogen, daar doet Antec in ieder geval mooi aan mee.

Specificaties:
Model: Eleven Hundred
Behuizing type: Midi Tower
Kleur: Zwart
Koeling: Voor: 2 x 120mm (optioneel)
Achter: 1 x 120mm (inclusief)
Boven: 1 x 200mm (inclusief)
Zijkant: 3 x 120mm (2x inclusief, 1x optioneel)
Intern: 2 x 120mm (optioneel)
Compatibele moederborden: XL-ATX / ATX / MICRO-ATX / MINI-ITX
Installatieruimten 3 x 5,25-inch
6 x 3,5-inch
2 x 2,5-inch
I/O-poorten: 2 x USB 3.0
2 x USB 2.0
Audio in/uit
Expansiesloten: 9
Afmetingen (L x B x H): 546mm x 237mm x 527mm
Antec website

Zoals te zien is zijn er maar liefst negen expansiesloten te vinden in de behuizing, er is dus voldoende mogelijkheid om uit te breiden. Ik vraag me af of je deze sloten redelijkerwijs wel vol zou kúnnen krijgen, gezien het feit dat de meeste moederborden al een aardig compleetpakket bieden tegenwoordig.

Buiten de normale ATX-moederborden is er ook nog een mogelijkheid om een XL-ATX moederbord te installeren, welke een afmeting heeft van 345mm x 262mm. Dat komt mede doordat deze behuizing wat ruimer is.

Als laatste wil ik even naar de koelmogelijkheden kijken, je ziet dat Antec hier meer dan voldoende mogelijkheid geeft en dat er op elke plek wel een mogelijkheid voor een ventilator te vinden is. Later wordt hier dieper op ingegaan.