1 min

Tags in dit artikel

, ,

Prestaties (2)

Als we naar de accuduur kijken, scoort de Timeline Ultra ook zeer goed. We halen maar liefst ongeveer 6,5 uur in de idle-test en een bovengemiddelde score van 2 uur en een kwartier in de Classic-test, waarbij de GPU continu gebruikt wordt en er eveneens wat berekeningen worden uitgevoerd.



Bij de opstarttijd zet de TimelineUltra zelfs een nieuw record neer. Werd het vorige record pas nog gevestigd door de Samsung Series 9, is dit nu al weer verbroken. In een tijd van 11,3 seconden is het systeem beschikbaar. Straks met Windows 8 wordt dat zelfs nog sneller en zou de tijd mogelijk zelfs wel eens onder de 10 seconden kunnen komen. Als je deze laptop aanschaft heb je overigens recht op een goedkope upgrade naar Windows 8.


Qua temperatuursproductie doet Acer het goed met de Aspire TimelineUltra M3. De ultrabook presteert als een van de betere systemen in onze tests.



Ook wat betreft de productie van hitte valt de Acer Aspire TimelineUltra M3 alleszins mee, de laptop scoort zelfs als beste in onze test.