2min

Inleiding

Samen met Samsung heeft Techzine begin februari een testpanel dat bestaat uit vier leden samengesteld. Dit panel heeft begin februari van Samsung een Galaxy NotePro 12.2 ontvangen, om deze uitgebreid aan een test te onderwerpen. Dit gebeurde tijdens een avond bij Samsung op het kantoor, waar het bedrijf een uitgebreide presentatie gaf over het product en er vragen gesteld konden worden. Tijdens die avond bij Samsung op kantoor heeft Techzine ook de nodige eerste reacties van het testpanel verzameld, deze zijn terug te lezen in onze blog.

Vervolgens hebben we na een week aan ons testpanel gevraagd om hun mening te geven over de Galaxy NotePro 12.2. Allevier de leden van het testpanel hebben toen een hands-on over hun eerste ervaringen met de Galaxy NotePro 12.2 geschreven.

Nu zijn we inmiddels aangekomen op het punt dat we de actie gaan afronden, maar niet voordat alle leden van het testpanel hun mening hebben kunnen geven. Elk lid van het testpanel heeft de NotePro 12.2 op zijn of haar eigen manier aan een review onderworpen. Hoewel er een overlap is in de beoordelingen, heeft ook elk lid naar functies gekeken die meer op hem of haar van toepassing zijn. Overweeg je deze tablet aan te schaffen, dan kan ik je zeker aanraden alle reviews te lezen!

Tot slot hebben we alle leden van het testpanel gevraagd om een rapport in te vullen met cijfers van 1 tot en met 10, op basis van acht punten waarop Techzine altijd tablets beoordeelt. Techzine heeft de Galaxy NotePro 12.2 uiteraard ook zelf aan een review onderworpen, onze review kan je hier vinden.

Alle leden van het testpanel hebben een eigen pagina gekregen voor hun review, in de conclusie vatten we hun bevindingen nog eens kort en bondig samen en volgt de eindbeoordeling.