2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Prestaties (systeem & games)

HTC heeft gekozen voor de Snapdragon 400-chipset van Qualcomm. Dit is degelijke hardware die in redelijk veel verschillende varianten te verkrijgen is. HTC maakt helaas niet duidelijk welke versie er in de Desire 610 zit. Uiteindelijk zal uit de benchmarks wel blijken hoe goed de prestaties zijn.

In de systeemtest AnTuTu X Benchmark presteert de Desire 610 gemiddeld, als de score wordt vergeleken met die van de concurrentie.

Uit een analyse van de verschillende onderdelen van deze benchmark blijkt dat de Desire 610 in verhouding goed scoort in de processortest. Bij de andere onderdelen liggen de verhoudingen ongeveer gelijk aan die in de onderstaande tabel.

Benchmark: AnTuTu X Benchmark – Total


In 3DMark zien we ongeveer hetzelfde beeld. De LG G2 mini en Motorola Moto G scoren ongeveer even goed. De Moto X, Xperia SP en Xperia Z doen het echt stukken beter. Dit zijn dan wel wat oudere modellen, maar qua prestaties krijg je dus nog echt wel waar voor je geld.

Benchmark: Crossplatform: 3DMark – Ice Storm Unlimited


Qua prestaties is de Desire 610 dus geen wonder. Zoek je naar een telefoon die ook gewoon goed presteert, dan zou je beter kunnen kijken naar andere toestellen met vergelijkbare prijzen.