2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Prestaties (games & systeem)

De Honor 3C beschikt over de MediaTek MT6582-chipset, hardware die we in de Alcatel One Touch Pop C7 en C9 al hebben beoordeeld. Daarbij waren de systeemprestaties best aardig, de grafische prestaties waren wat minder om over naar huis te schrijven.

Benchmark: AnTuTu X Benchmark – Total


In AnTuTu weet de Honor 3C de nieuwe Motorola Moto G prima bij te benen, de toestellen van Alcatel scoren wel een fractie beter. Uit een analyse van de verschillende onderdelen die AnTuTu test, blijkt dat de Honor 3C het vooral op het gebied van de GPU laat liggen. Dat belooft dus nog wat voor de grafische test.

Benchmark: GFXBench 2.7 T-REX (C24Z16 onscreen)


De Honor 3C komt niet verder dan 6,6 beelden per seconde in GFXBench 2.7. De toestellen van Alcatel waren al niet erg goed in deze test, maar de Honor 3C heeft gewoon nog een stapje terug gezet ondanks dat dezelfde chipset aanwezig is. Dit is gewoon slappe hap, op de Honor 3C kan je beter niet gaan gamen.

Qua prestaties is de Honor 3C dus geen openbaring te noemen. De Motorola Moto G is allround gezien in dit opzicht gewoon nog altijd de beste, maar als we nog even terugkijken naar de originele Moto G, die ook in de grafieken vermeld is, dan zien we dat dat toestel in dit opzicht nog veel beter is omdat deze consistenter was bij de systeemprestaties. In vergelijking met de Honor 3C heeft die oude Moto G echter wel een halve inch aan schermoppervlak minder.