1 min

Tags in dit artikel

, ,

Grafisch en geluid

Grafisch


In het spel komen zeer veel explosies en andere effecten voor. Deze effecten en explosies zien er erg getekend uit, maar dat komt natuurlijk ook omdat dit alles gebaseerd is op een tekenfilm. Het is dus ook iets wat totaal niet stoort.
Wanneer echter naar de omgeving gekeken wordt waar de missies zich in afspelen, is de kwaliteit daarvan nou niet zo heel erg goed. De kwaliteit van de omgeving had een stuk beter gekund, maar wellicht dat hier toch weer in het achterhoofd gehouden moet worden dat het gebaseerd is op een tekenfilm. Wat wel erg goed is, is dat de omgeving zeer gevarieerd is. Dit zal vooral komen doordat je ook op vier verschillende planeten speelt.


Geluid


Het geluid van het spel is zeer zeker niet slecht. Wanneer je luistert naar de stemmen van de personages zijn deze zeker niet van slechte kwaliteit en kunnen ze ook goed verstaan worden. Naast dit zijn de geluidseffecten van de omgeving ook zeker niet verkeerd!

Wanneer je naar het spel kijkt verwacht je in eerste instantie dat het spel erg kinderlijk opgezet is en dat daardoor de geluidkwaliteit ook niet zo heel erg hoog zal zijn. Bij het spelen ervan blijkt echter het tegenovergestelde waar te zijn.