2min

Inleiding

Pure Horror: Clive Barker


Clive Barker’s Jericho is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt in samenwerking met Clive Barker, een toonaangevende Engelse horrorauteur, die grote roem vergaarde met zijn gruwelijke romans en kortverhalen. Hij verleende onder andere zijn medewerking aan de film Hellraiser en de succesvolle horrorgame Clive Barker’s Undying (2001), die door de internationale gamepers erg gesmaakt werd. Kan hij het ook waarmaken met deze Jericho? Wij hopen alvast van wel!

Systeemeisen


Systeem Minimum specificaties Aangeraden specificaties
Processor Pentium D 2,4GHz Core 2 Duo / Athlon 64 X2
Werkgeheugen 1024MB 1024MB
Grafische kaart GeForce 6600GT / Radeon X1600XT GeForce 8800GTS / Radeon X19150XTX
Geluidskaart DirectX-compatibel Creative Soundblaster X-Fi
DirectX-versie DirectX 9.0c DirectX 9.0c
Harde schijf 6GB vrije ruimte 6GB vrije ruimte
Besturingssysteem Windows XP Windows XP / Vista
Nikolas’ testsysteem




Team-based shooter


In deze unieke team-based shooter blijf je hetzelfde personage, captain Devin Ross, maar je kan wel voortdurend wisselen van lichaam. Hierdoor heb je altijd de beschikking tot de superkrachten van ieder lid van je team, samen met je eigen unieke kracht om je teamleden te healen. Deze feature is na een korte speeltijd beschikbaar en wordt erg humoristisch aangebracht. Je zeskoppige team is verder opgedeeld in twee groepen: het Alpha en het Omega-team, die elk apart drie eenvoudige instructies kunnen krijgen: follow, hold en hold on position.



Klaar om te spelen


En na deze voorbeschouwing ben ik helemaal klaar om te spelen. Ik negeer de 18+ waarschuwing, doe het licht uit, zet mijn speakers op het hoogste volume, leg een serie kotszakjes klaar en voorzie mezelf van een verse luier. Ook de nodige dosissen Red Bull en versnaperingen zijn voorzien.