2min

Tags in dit artikel

Meet the Robinsons?

Meet the Robinsons is een nieuwe film uit de stal van Disney. Meet the Robinsons gaat over Lewis, een jongetje die door zijn moeder ten vondeling is gelegt bij een weeshuis. Twaalf jaar later is deze Lewis een slimme jongeman die allerlei spullen uitvindt. Als hij op een dag aanwezig is op de wetenschapswedstrijd op school, komt hij in aanraking met Wilbur Robinson, die claimt dat hij een tijd agent uit de toekomst is. Hij zit achter een man aan die ook wel de "Bowler Hat Guy" wordt genoemd, deze heeft een tijdmachine van Wilburs vader gestolen.

Lewis gelooft in eerste instantie niets van wat Wilbur zegt. Als de "Bowler Hat Guy" zijn uitvinding echter vernield, bewijst Wilbur dat de tijdmachine wel degelijk bestaat door Lewis mee te nemen naar 2037.

Lewis wil nadat hij gelooft dat er tijdmachines bestaan naar de dag waarop Lewis in de steek wordt gelaten door zijn moeder. Dit weigert Wilbur en van kwaadheid trekt Lewis aan de besturing van de tijdmachine. Dit zorgt er alleen maar voor dat de tijdmachine gesloopt wordt. Wilbur zegt verschrikt dat er maar 2 tijdmachines bestaan en dat er nu geen enkele mogelijkheid meer is om achter de "Bowler Hat Guy" aan te gaan. Op dat moment sluiten de twee jongens een pact. Lewis helpt Wilbur met de reparatie van de tijdmachine, en dan brengt Wilbur hem naar de dag dat zijn moeder hem achterliet bij het Weeshuis.