1 min

Tags in dit artikel

, ,

Ervaringen

Wat mij erg aansprak bij gebruik van deze laptop, in tegenstelling tot de Eee PC, is de grootte van de toetsen. Waar ik bij de Eee PC nog wel eens drie knoppen tegelijk indrukte, heb ik dit probleem bij de Packard Bell helemaal niet gehad. Het touchpad vond ik wel wat aan de kleine kant. Als je bedenkt dat de zijkant en onderkant gebruikt worden om te scrollen blijft er niet veel ruimte over. Dat de muisknoppen zich aan de zijkanten bevinden was na dertig minuten geen probleem meer.


De Packard Bell wordt geleverd met Photoshop Elements. Mijn verwachtingen hiervan waren niet al te hoog, gezien het feit dat de netbook een oplossing is wanneer er snel een brief getypt moet worden of iets op internet moet worden opgezocht. Photoshop Elements draaide echter soepel, hoewel het wel lastig werken is op zo’n klein schermpje.

Het werk waar hij vooral voor gebruikt zal worden, brieven typen en internetten, gaat uitstekend. Door het kleine schermpje zul je veel moeten scrollen, maar het is wel wel erg helder en de kleuren zien er goed uit.