1 min

Spreekbeurt

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Woutertje Koning en vandaag ga ik mijn spreekbeurt houden over het spelletje SimAnimals, dat ik van mijn pappa en mamma heb gekregen. Volgens mijn pappa zijn er al heel veel Sim-spelletjes uitgekomen en hij vindt eigenlijk dat er te veel spelletjes in de winkel liggen waar het woord Sim in zit, maar mij maakt het niet uit hoe een spelletje heet. Ik wil gewoon een leuk spelletje spelen.

Pappa noemt zichzelf een hardcore-gamer, ik weet niet precies wat dat is, maar de spelletjes die hij speelt vind ik maar stom. Het is altijd schieten op enge monsters en pappa mag die spelletjes van mamma alleen spelen als ik naar bed ben. Soms speelt pappa die spelletjes stiekem toch als ik wakker ben en mamma op haar werk is, maar ik snap helemaal niets van die spelletjes die pappa speelt en daarom vind ik ze stom.

Gelukkig heb ik een Wii, want daar heb je leuke spelletjes voor kinderen op. En dit spelletje is er alleen voor de Wii. Oh ja, het spelletje is er eigenlijk ook voor de DS, maar dan is het toch wel een beetje anders. Daarom gaat mijn spreekbeurt alleen over SimAnimals voor de Wii.