1 min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

De BlackBerry Storm is een smartphone van het bedrijf Research in Motion. Dat bedrijf is vooral bekend in de zakenwereld, waarom? BlackBerry is het product, paradepaardje, van RIM. De BlackBerry is een telefoon die zich vooral richt op zakelijk gebruik en hier ook in uitblinkt. Door zijn vele zakelijke functies, zoals Exchange-support, Mobile Office-pakketten en vele andere typisch zakelijke integraties is het een telefoon die menig bedrijf aan zijn werknemers meegeeft.

Maar zo werkt de BlackBerry Storm dan net niet. Research in Motion heeft zich met deze telefoon meer toegelegd op de consumentenmarkt. Wat niet wegneemt dat er geen Exchange-support is en er is ook gewoon een Mobile Office-pakket. Toch pakt deze smartphone het net wat anders aan, bijvoorbeeld is de Storm de enige in de hele reeks met een touch-screen.

Op Techzine hebben wij vaker een BlackBerry-telefoon gereviewed. Wat naar voren kwam is onder meer de ondersteuning voor de vele zakelijke-functies. PIM, Personal Information Manager,-achtige functies voert Research in Motion hoog in het vandaal, bij de BlackBerry.