2min

Tags in dit artikel

, ,

Uiterlijk (2)

3,5-inch bays




Eerst wil ik linksonder beginnen waar de harde schijven gehuisd worden, hierbij valt op dat Coolermaster voor elk slot netjes een zwart plaatje heeft gezet zodat het ook netjes oogt wanneer de harde schijven geïnstalleerd zijn. Natuurlijk zit voor de harde schijven de 20cm koeler, die ervoor zorgt dat de harde schijven koel blijven.


Links daarvan, in het midden is er een mogelijkheid om nog een ventilator te plaatsen van maximaal 14 cm. Je kunt daarbij kiezen om een stoffilter te gebruiken of om deze weg te laten.

De voeding




Helemaal aan de linkerkant bevindt zich de voeding. Er zijn twee mogelijkheden om je voeding te installeren, maar dat ligt een beetje aan de voeding die je hebt. Wanneer je een voeding hebt met een uitstekend rooster aan de ventilatorzijde, dan kun je de voeding installeren met de ventilator omhoog. Wanneer deze niet uitsteekt heb je ook de mogelijkheid de voeding te installeren met de koeler naar onder, zodat de voeding verse lucht kan aanzuigen.

Gat in het moederbordtray




Tegenwoordig is het met veel high-end koelers voor de cpu zo dat je het hele moederbord eruit moet halen om een nieuwe koeler te installeren. Coolermaster heeft hier ook iets op bedacht, het heeft namelijk precies op de plek waar de cpu komt een gat gemaakt, zodat je de koeler aan de achterkant toch los kunt schroeven.