2min

Tags in dit artikel

, ,

Het bouwgemak

Voor weinig dingen in de kast heb je nog een schroevendraaier nodig, op elke plek is er wel een systeem bedacht om de onderdelen vast te zetten zonder dat er een schroevendraaier nodig is. Alleen om het moederbord en de voeding vast te zetten heb je een schroevendraaier nodig.

De harde schijven






De harde schijven kun je middels een rekje mooi verstoppen achter een deurtje. Zoals je ziet worden de harde schijven met de aansluiting naar de achterkant gemonteerd.

De dvd/cd-spelers




Ook voor de dvd/cd-spelers is er een goed systeem. Je hoeft ze er alleen maar in te schuiven zoals bij de meeste kasten en dan kun je ze middels een klik op de knop zo vastzetten. Natuurlijk erg handig wanneer je er snel even een in wilt zetten, want ook het voorplaatje is makkelijk te verwijderen.

De voeding


Ook over de plek waar de voeding geplaatst moet worden heeft Coolermaster goed nagedacht. Je plaatst de voeding niet op het metaal, maar op twee rubberen strips, wat natuurlijk ook de resonantie tegengaat. In mijn geval moest ik de voeding met de ventilator naar boven installeren omdat het rooster op de voeding ervoor zorgt dat de schroefgaten aan de achterkant niet goed uitkomen.


Vastzetten van de PCI(-E)-apparaten


Ook voor de PCI(-E) apparaten heeft Coolermaster een systeem bedacht. Je kunt via een kliksysteem de apparaten zo los en vast zetten.