3min

Tags in dit artikel

, , ,

Karakters & wapens

Karakters


In Darksiders worden de karakters ingedeeld in een bepaalde groep. War, welke je zelf speelt is ingedeeld in de groep old ones.

War

Dit is de personage die je zelf speelt. War is een ruiter, hij is een vechtersbaas en heeft qua uiterlijk dingen weg van zowel een demoon als een engel. War heeft standaard een groot zwaard op zijn rug hangen waarmee hij handig zijn tegenstanders uitschakelt.


Old ones

The Old Ones bestaan uit War, Ruin, Watcher en Ulthane. Ruin is een legendarisch rood paard, op dit paard voelt War zich extra sterk en snel. Watcher is een gemeen snel pratend karakter die houdt van het lijden van een ander. Ulthane is een groot monster die met een zwarte hamer in een oogwenk een demoon of engel uitschakelt.


Angels

De Angels bestaan uit Abaddon, Uriel, Angel champion en Light Angel. Abaddon is een zeer gevreesde engel bij de hel dienaren en is een zeer gerespecteerde engel bij zijn volgelingen. Uriel is een zeer nobele strijder die eindeloos op zoek is naar meer slachtpartijen. Angel Champion en Light Angel zijn beide zeer gevaarlijke figuren voor het demonenrijk.

De demonen

De demonen bestaande uit: Samael, Tiamat, Silitha, Griever, Jailer en Vulgrim zijn de demonen die ik de eindbazen noem. Deze zorgen voor een spannende strijd welke je door middel van strijdlust moet overwinnen.




Bastiary

Bastiary is een grote groep welke je tegenkomt bij het doorkruisen van de aarde op zoek naar gerechtigheid. Deze karakters zijn de volgelingen van de demonen en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze War kunnen uitschakelen.


Wapens



Harvester

De Harvester is het wapen dat je in het spel veel zult gebruiken met vele demonen om je heen. Deze is te gebruiken via het driehoekje. Deze zeis is een precisiewapen waar je vele levens van demonen mee kunt nemen.

Chaoseater

Dit is War’s meest belangrijke hulpmiddel in het spel. Dit wapen zul je maximaal gebruiken in de strijd tegen de demonen. Dit grote massieve zwaard zal het leven van War veilig stellen.


Cross Blade

De Cross Blade is een boemerang welke op vele manieren ingezet wordt in het spel. Bijvoorbeeld bij de puzzels waar je hem gebruikt om bommen te activeren.


Alle wapens die in het spel voorkomen zijn te upgraden, dit doe je door middel van verkopers die op bepaalde plekken in de wereld verborgen zitten. Deze verkopers zijn de ene keer makkelijker te vinden dan de andere keer.
Door het portaal waar de verkoper naar boven komt kun jij ook snel naar andere delen van de wereld gaan.

Verder heb je nog de Earthcaller, Mercy, Tremor Gauntlet, Redemption en de Sentinel.