1 min

Conclusie

Wat de beste keus is uit de vijf behandelde laptopstandaarden hangt af van de gebruiker. Om je te helpen een goede keus te maken kan je de volgende vragen aan jezelf stellen. Wat vind je belangrijk, koelprestaties, design, USB-Hub of de mogelijkheid om de standaard in hoogte te verstellen?

De latopstandaard met de beste koelprestaties is de Cooler Master NotePal U2 Fan Edition, zonder USB-hub en zonder mogelijkheid om de hoogte te verstellen, het design is goed maar niet uitzonderlijk.

De latopstandaard met het mooiste design is de Choiix Air Trough, met USB-hub maar zonder de mogelijkheid deze in hoogte te verstellen, de koelprestaties van de normale versie zijn redelijk, die van de mini variant zijn echter slecht.

Tot slot zijn er twee laptopstandaarden die in hoogte verstelbaar zijn, waarvan de Lapchilla Coolink geen aanrader is doordat deze niet stevig is. Dan blijft de Cooler Master Notepal Ergostand over welke beschikt over een USB-Hub, een goed design maar weer niet uitzonderlijk. De koelprestaties vallen echter wat tegen en zijn vrij slecht. Ook moet opgemerkt worden dat deze laptopstandaard de zwaarste is met een gewicht van 1005 gram.

Het is dus echt aan de gebruiker om een keus te maken!
8.0
  • Niet van toepassing
  • Niet van toepassing