1 min

Inleiding

In deze review gaan we in op de Dell Vostro 3500. Op de site van Dell is deze specifieke laptop inmiddels niet meer te verkrijgen, maar de opvolger van deze laptop welke alleen qua processor verschilt is voor een prijs van ongeveer 605 euro te verkrijgen. Daarmee zit de laptop mooi in het midden van de prijscategorie die we vastlegden.



We hebben te maken met een laptop welke uitgerust is met een Intel Core i3-processor, verder is de laptop voorzien van 3 Gigabyte aan werkgeheugen en een harde schijf van 320 Gigabyte.



Qua functies springt de laptop nergens echt opvallend uit. We hebben het hier simpelweg over een ‘gewone’ laptop met een mooi uiterlijk. De Vostro 3500 wordt dankzij zijn (in ons geval) donkerrode aluminium behuizing een mooie verschijning.

Onderdeel vergelijkingstest

Deze review is onderdeel van een vergelijkende test tussen laptops van negen verschillende fabrikanten. We hebben gekozen voor een prijsklasse tussen de 550- en 650 euro, verder moet de laptop een 15 of 17 inch scherm hebben en over Windows 7 beschikken.

Voor een volledig overzicht van alle reviews uit onze vergelijkingstest, bekijk deze blogpost.