min

Tags in dit artikel

, ,

Minigames

Toen ik aan het einde van deze review was, dacht ik eraan dat er ook nog minigames waren. Deze staan eigenlijk buiten het echte spel en worden dus beschouwd als een leuk extraatje en dat is het eigenlijk ook. Al zijn sommige redelijk verslavend.

De minigames zijn bijna allemaal het zelfde als die van Mario 64, maar er zijn ook een paar nieuwe. De nieuwe zijn leuk, maar ook de oude zijn toch de moeite waard om even te spelen. Pas op: Sommige zijn echt heel verslavend. De grafische kant van de minigames is aanzienbaar minder dan die van hoofdgame, maar is toch ook niet slecht.

De minigames staan gewoon los in het hoofdmenu en zitten dus niet verstopt. Ze staan onderverdeeld in verscheidene categorieën. En je kan ze aanklikken door middel van een plaatje, waarom ik dit vertel? Omdat minigames vaak moeilijk te vinden zijn in games en dat is in deze game niet het geval.
Ik beschouw de mini-games ook als iets extra’s, dus neem ik het ook niet mee in de beoordeling. Het zou het cijfer Misschien 0,1 punt omhoog schroeven. Dus dat is redelijk verwaarloosbaar. Maar omdat de minigames iets extra’s zijn, is een extra beoordeling wel op zijn plaats.