2min

Tags in dit artikel

,

Activities

In SR draait alles om respect. Door je respect kan je gang members recruteren en verder komen in het verhaal. De belangrijkste manier om respect te verdienen zijn de zogenaamde "activities". Op deze pagina ga ik ze kort omschrijven.

Snatch: breng de hoertjes naar de pooier

Snatch
Help de pooier met het vergaren van betere hoertjes. Wel zorgen dat je de pooier afmaakt anders kan het zijn dat hij boos wordt ;)

Drug Trafficking
Bescherm de drugsdealer tijdens het dealen, je zal flink je best moeten doen omdat meer mensen wel een snufje zouden willen.

Mayhem
Richt in vijf minuten zoveel mogelijk schade aan met een setje wapens met oneindige munitie. Hoe hoger het level van Mayhem, hoe meer schade je moet aanrichten.

Insurance Fraud: breng zoveel mogelijk schade toe aan jezelf

Insurance Fraud
Gooi jezelf voor een auto. Klinkt suf maar het is zo ontzettend lollig om te doen. Hoe harder of hoger je gelanceerd wordt (dankzij de fantastische ragdoll physics erg mooi weergegeven), hoe meer geld je krijgt. Zelfde principe als Mayhem, hoe verder je komt, hoe meer schade je aan jezelf moet toebrengen.

Hijacking
Sommige autodealers halen hun auto’s liever van de straat dan ze te bestellen bij de fabrikant. Aan jou de taak deze auto’s op te halen (lees: jatten) en naar de dealer te brengen, pas wel op voor gangs of politie die de auto terugwillen, aan een geëxplodeerde auto heeft hij niets.

Escort
Bezorg iemand een pleziertje met een gezellige dame in de auto. Zorg wel dat de media geen foto’s kan maken!

Demolition Derby: ram er lekker op los in een arena

Demolition Derby
Ram er op los in deze Demolition Derby. Jouw doel is simpel: ram een X aantal auto’s kapot.

Racing
Race over een vast parcours en versla je tegenstanders. Het leuke is dat je dit met elke auto kan doen, en dat de tegenstanders exact dezelfde auto’s hebben. Wil je dit met een limousine doen? Prima. Een vrachtwagen? Ook goed!

Chop Shop
Een Chop Shop is op zoek naar bepaalde auto’s. Aan jou de taak om deze auto’s te leveren, en te zorgen dat ook aan de speciale wensen (bepaalde spoilers, velgen of bumpers) wordt voldaan.

Hitman
Vermoord een aangewezen persoon met een bepaald wapen. Let wel op, je krijgt maar een kleine hint waar deze persoon is, dus denk goed na waar die persoon kan zijn. (zo vind je een oud opaatje niet ’s nachts, en een zwerver niet in een villawijk)