1 min

Graphics, Geluid en Multiplayer

Graphics


T: SA tovert prima graphics uit de Wii. Het mag inmiddels duidelijk zijn dat je geen Xbox 360- of PS3-kwaliteit hoeft te verwachten, maar al met al mogen de graphics er best zijn. Soms is het lastig om in te schatten welke kant vijanden op kijken die op een afstandje staan. De cutscenes zijn van goede kwaliteit, hier valt weinig op aan te merken. Verder zijn de levels prima opgezet en stralen ze echt een oosters sfeertje uit.


Geluid


Over het geluid valt niet veel negatiefs te zeggen. De ingesproken stemmen zijn goed, dat komt voornamelijk in de cutscenes goed naar voren. Verder zijn er de gebruikelijk omgevingsgeluiden en vijanden hebben zo hun eigen zinnetjes als ze op wacht staan of naar je op zoek zijn.

Op de achtergrond speelt er gedurende het hele spel een aangenaam oosters deuntje, dat van stemming verandert als het spannend wordt. De muziek ondersteunt de sfeer prima en is niet vervelend of irritant.

Multiplayer


Over de multiplayer kan ik kort zijn, die is er namelijk niet. Dat is niet direct een gemis, maar volgens mij is een game als deze prima speelbaar als co-op-multiplayer.