2min

Tags in dit artikel

, ,

Gebruik (2)

Scherm

Het scherm is zoals gezegd niet van topkwaliteit. De resolutie is niet echt laag, maar ook niet bijzonder hoog en het detail valt daardoor een beetje weg op dit scherm.

Daarnaast voelt het scherm ook niet erg prettig aan bij het gebruik van de telefoon. Wanneer je over het scherm veegt met je vinger, merk je dat er een soort van weerstand wordt gegeven en dat de beweging vrij stroef verloopt. Dat is geen prettige bemerking.



Camera

Acer heeft een camera van 5 megapixels in de telefoon geplaatst. Die is ook prima, maar een flitser zijn ze vergeten. Het is dus mogelijk om mooie gedetailleerde foto’s te maken met de Liquidmini, maar alleen overdag bij een goede verlichting.

De camera kan redelijk ver inzoomen, hoeveel keer precies is ons onduidelijk, het wordt zowel in de specificaties als op het scherm zelf niet aangegeven.

De knop waarmee een foto wordt vastgelegd kent maar twee standen, namelijk ingedrukt en niet ingedrukt. Dit betekent dat de gebruiker niet kan focussen, maar een foto direct moet nemen. Dat is best even wennen en handig is anders.

De foto’s van de Liquidmini worden helaas vrij donker, ook bij een goede belichting moeten we concluderen dat de foto’s veel donkerder zijn dan dat we zouden willen.

Ook met een goede belichting maakt de Acer Liquidmini donkere foto’s.


Met een slechte belichting is het resultaat ook al bedroevend dankzij de afwezigheid van een flitser.


Afgezien van de duisternis maakt de Liquidmini wel redelijk gedetailleerde foto’s.


Ook objecten op afstand blijven voldoende scherp.


Vanaf hetzelfde standpunt als de foto erboven. Zo ver zoomt de telefoon digitaal in.