2min

Tags in dit artikel

, , ,

Camera

De camera van de Acer Liquid mt zit gelukkig een stuk beter in elkaar dan die van de Liquidmini die we vorige week testten. We kunnen deze mening al stellen nadat we ondervonden dat de camera-knop ook een focus-mode kent, iets wat we erg mistten bij de Liquidmini.

Bovendien zijn de foto’s van de Liquid mt prima in orde, de foto’s zijn scherp en helder. Vooral dit laatste konden we bij de vorige telefoon van Acer ook niet beweren, die foto’s waren toen erg donker.

Goede belichting, zonder flits.


Slechte belichting, met flits.


Buiten weet de Liquid mt prima foto’s te produceren.


Een foto op afstand.


Vanaf dezelfde afstand, volledig ingezoomd.


De mate waarmee de Liquid mt kan inzoomen bij het maken van een foto valt wat tegen. Dit had wel wat verder mogen zijn. De foto die we hebben gemaakt terwijl de camera volledig ingezoomd is, is echter wel volledig scherp. Wellicht heeft Acer ervoor gekozen om niet verder in te zoomen zodat de kwaliteit van de foto enigszins behouden blijft.

Bij de foto’s die buiten zijn genomen valt overigens wel op dat sommige contouren erg ‘hard’ worden weergegeven. Zo zijn de lijnen van de gebouwen erg scherp en donker. Dit is niet reëel. De camera is dus nog steeds geen toppertje, maar wel duidelijk beter dan de camera in de vorige Acer-telefoon.