2min

Tags in dit artikel

, , ,

Gebruik

Android

Qua gebruik hoeven we natuurlijk niet veel meer uit te wijden over Android, noch de Sense-interface van HTC zelf. De interface is bijvoorbeeld ook toegepast op de al eerder gereviewde HTC Desire HD. Wil je meer weten over deze interface, dan verwijs ik je graag door naar deze pagina van de desbetreffende review.



De Incredible S reageert vlot op aanrakingen en commando’s en de opstarttijd van slechts 10 seconden is natuurlijk ideaal. Deze opstarttijd geldt overigens alleen wanneer de batterij in de telefoon gelaten wordt tussen het afsluiten en opstarten, doe je dit niet, dan duurt het even lang als de eerste start.

Video & geluid

De Incredible S kan video en geluid van hoge kwaliteit afspelen. Dankzij het Super LCD-scherm van 4 inch is dit natuurlijk ook een erg plezierige ervaring, voor onderweg tenminste. Thuis zal je toch liever voor je grote TV kiezen, kan ik me voorstellen. De kwaliteit van het scherm laat niks te wensen over en levert een prima beeld af.

Dankzij de ondersteuning voor SRS WOW Mobile is ook het geluid dik in orde, of je nou gebruik maakt van de gewone speaker of oortjes in de telefoon steekt, het klinkt beiden prima.

Camera

Zoals gemeld is de Incredible S voorzien van twee camera’s, waarvan de beste een kiekje van 8 megapixel kan afleveren. De geschoten foto’s zijn echter van wisselende kwaliteit. Het detail kan erg verschillen, maar enige regelmaat hierin konden we niet direct vinden. Waar de Incredible S nou precies moeite mee heeft is dus onduidelijk.

De camera kan met touch-commando’s of zelfstandig scherpstellen op een bepaald object. Hierbij maakt de telefoon overigens een vrij opvallend geluid, wat vanuit de lens komt. De telefoon is naast een digitale zoom immers ook voorzien van een lens die ook fysiek scherp kan stellen.

Goede belichting, zonder flits.


Slechte belichting, met flits.


Buiten maakt de Incredible S redelijk goede foto’s, van een 8 MP-camera zou je echter toch wat meer verwachten..


Een foto op afstand. De Incredible S maakt er een vrij donker schouwspel van.


Een foto op afstand, volledig ingezoomd. De contouren van het gebouw worden bij volledige zoom vrij hard.