3min

Tags in dit artikel

,

Prestaties

Hoewel we hier niet spreken over een rasechte bedrijfs-NAS, is de snelheid van het systeem natuurlijk alsnog van groot belang. Je wil immers ook zonder horten en stoten een HD-video kunnen streamen naar je console. Om deze reden testen wij in al onze NAS-reviews met dezelfde software.

Zoals te zien is valt de LinkStation Pro Duo op verschillende vlakken erg tegen. Het gaat hier echter voornamelijk om productie-taken waarmee de LinkStation Pro Duo naar alle waarschijnlijkheid niet bijzonder veel mee te maken zal krijgen in zijn gewone leefomgeving. Op gebieden zoals het afspelen van HD-video’s presteert de LinkStation Pro Duo gewoon zoals het hoort. Ook tijdens het afspelen van deze content is geen enkele hapering op te merken.









Wat betreft stroomgebruik is de LinkStation Pro Duo gewoon zeer zuinig te noemen, dat is natuurlijk ook wel fijn wanneer het een NAS voor thuis betreft. Dankzij de automatische slaapfunctie is het gebruik van stroom verder te verlagen, het verschil blijkt bij onze metingen echter niet groot te zijn, 12 Watt is het absolute minimum.