1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

Coolermaster heeft met de HAF 932 Advanced een prima behuizing op de markt gebracht. Hardware is makkelijk in te bouwen en de standaard ventilatoren zijn voldoende voor een volgebouwd systeem.
De nieuwe toevoegingen, te weten USB 3.0, een zwart interieur en ondersteuning voor SSD’s, maken de HAF 932 weer hedendaags en doen de behuizing zeker goed. Ook oude eigenschappen, zoals het intern kunnen plaatsen van een 360 mm radiator is een positief kenmerk van deze behuizing.

De integratie van USB 3.0 kon echter wat beter; het was hierbij goed te zien dat deze eigenschap pas achteraf is toegevoegd. Het uiterlijk aan de voorkant van dit bracket en het missen van een tool-less-klip aan de binnenzijde had voorkomen kunnen worden. Het was mooier geweest als de USB 3.0-poorten, net als bij de HAF X, bovenaan bij het I/O-paneel had gezeten.

Ook zou het een welkome toevoeging zijn om her en der toch stoffilters toe te passen. Vooral bij de voeding zou dit een nuttige toevoeging zijn.

Desalniettemin is de Coolermaster HAF 932 Advanced een erg goede behuizing waar menig gebruiker makkelijk mee uit de voeten kan.
8.0
  • Interne ondersteuning voor 360 mm radiator;
  • Ventilatoren.
  • Afwerking USB 3.0-bracket;
  • Geen stoffilter (bij voeding).