2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Camera

Camera


Wanneer we wat testfoto’s maken met de camera van de Arc S kunnen we constateren dat deze nog steeds goede foto’s weet af te leveren. Daarnaast is de zoom van de Arc S een nieuwe feature welke op de eerste Arc nog niet te vinden was. Dit is naast de processor upgrade dan ook een zeer aangename verbetering.

Zeker bij veel licht en zonnige omstandigheden maakt de Arc S erg mooie foto’s. Bij een wat regenachtige dag waarop de foto’s voor deze review zijn geschoten zijn de foto’s voldoende maar konden wat beter..

Daarnaast heeft de Arc S ook nog een feature die je in de mogelijkheid stelt om met je smartphone een 3D panorama foto te maken en die vervolgens op een 3D tv af te spelen. Het is wel even oefenen voordat je door hebt hoe deze functie precies werkt. Het is volgens de camera applicatie de bedoeling dat je heel langzaam en stabiel een cirkel maakt. Echter is het moeilijk om de juiste snelheid van deze rotatie te vinden zonder daarbij al te veel stabiliteit te verliezen. Wij zien deze feature dan ook als een grappig extraatje maar had van ons niet gehoeven. Sony Ericsson had deze moeite beter in iets anders kunnen steken zoals bijvoorbeeld de toetsen op de voorzijde of een vernieuwende schil voor Android.

Binnen zonder belichting


Binnen met belichting


Buiten normale foto


Buiten normale foto


Buiten normale foto


Buiten half ingezoomd


Buiten volledig ingezoomd


Binnen, onze 3D panorama foto