2min

Tags in dit artikel

, ,

Inleiding en specificaties

Inleiding


Vandaag testen wij een systeem wat voor veel mensen met een beperkte werkruimte een ideale oplossing kan zijn. De Dell Inspirion One 2320 is namelijk een all-in-one systeem waarbij je geen last meer hebt van een grote kast onder je bureau. Bij deze all-in-one is je gehele systeem namelijk verwerkt in het beelscherm. Naast het feit dat de 23 inch all-in-one op zijn eigen manier compact is, heeft de Dell ook nog verschillende interessante toevoegingen aan boord.



Volgens Dell is de Inspirion One 2320 niet alleen een all-in-one wanneer je kijkt naar zijn bouw, maar ook in zijn mogelijkheden. Zo beschikt de Dell over een 23 inch groot full HD-lcd scherm met WLED achtergrondverlichting welke ook nog eens aanraakgevoelig is, verder beschikt het systeem over goede prestaties, heeft het systeem draadloze oplossingen voor toetsenbord en muis en brengt de interactiviteit van de 2320 volgens Dell uw huisgenoten en u dichter tot elkaar.

Zoals je ziet heeft de Dell enkele leuke features maar een deel hiervan mag tegenwoordig toch wel gewoon gezien worden als standaard. Wanneer we naar de technische specificaties kijken zullen we zien dat deze dik in orde zijn. Zo zien we bijvoorbeeld de keuze uit snelle processoren, tot 6 GB aan geheugen, een 1 TB harde schijf en goede videokaarten. De all-in-one gaat over de toonbank voor een prijs vanaf 749 euro, op het eerste oog helemaal geen verkeerde prijs voor een dergelijk systeem.

Specificaties


Model
Merk Dell
Type Inspirion One 2320
Processor
Processortype Intel Core i5 2400S
Kloksnelheid processor 2,5GHz
Aantal cores 2
Opslag
Harde Schijf 1 TB
Toerental harde schijf 720 RPM
RAM Geheugen 6GB
Software
Besturingssysteem Windows 7 Home Premium 64-bit
Meegeleverde software
  • Dell Stage
  • Cyberlink PowerDVD 9.5
  • Roxio Creator Starter
Connectiviteit
Aantal USB-poorten 4
eSata
Uitbreidingsslots 1
Firewire
Wi-Fi 802.11 b/g
Video-output HDMI
Audio-output Ja
Bluetooth 2.0
Scherm
Resolutie 1920 x 1080p
Videokaart NVIDIA GeForce GT 525M
Schermgrootte 23 inch
Schermttype Full HD-lcd met WLED achtergrondverlichting
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 567 x 68 x 397 (voorzijde) (BxDxH in mm.)
Gewicht 8,52 kg (incl. batterij)
Verkrijgbare kleuren Zwart