2min

Camera

De Transformer Prime heeft een camera met een resolutie van 8 megapixel. Dankzij deze camera kan je video’s in 1080p-resolutie schieten. Er valt in de Camera-applicatie van de Transformer Prime niet veel extra’s aan te passen naast de standaardfuncties om de witbalans en resolutie te wijzigen. Wel is het mogelijk om scene’s toe te passen zoals bijvoorbeeld overdag of ’s avonds.

Foto’s


Het moet wel gezegd worden dat de sluitertijd van de Transformer Prime dik in orde is, deze is aardig wat sneller dan bij de Galaxy Tab 10.1 van Samsung, helaas is de focus van de lens daarentegen niet altijd even goed, wat dan weer nadelig is voor het eindresultaat.

De kleuren op de foto’s die we genomen hebben met de Transformer Prime zijn wat vaal, waardoor de foto’s niet bepaald levendig overkomen.

Binnen, goede belichting


Binnen, slechte belichting en met flits


Buiten, van dichtbij


Buiten, van veraf


Buiten, van veraf en volledig ingezoomd vanaf het zelfde standpunt


Video’s


De framerate en het detail van de video die de Transformer Prime op deze grauwe dag produceerde is in orde. De Transformer Prime laat de boel echter wel een stuk valer overkomen dan dat het werkelijk is. Eigenlijk dus het zelfde probleem als met het nemen van foto’s, wat niet verrassend is.