1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Prestaties (GPU)

Onlangs testten we een smartphone met de Mali 400-GPU en daar waren we zeer tevreden over op het gebied van grafische prestaties. Van de Galaxy S Advance verwacht ik om die reden eigenlijk eenzelfde prestatie, aangezien deze telefoon dezelfde GPU deelt.

NenaMark 2 is een wat zwaardere test waarin een omgeving gerenderd moet worden, terwijl de camera constant in beweging is, wat zwaar is voor het toestel. Al direct maakt de Galaxy S Advance indruk, want de prestatie van de Galaxy Beam wordt overtroffen.


De tweede benchmark is GLBenchmark. Hierbij kunnen meerdere benchmarks worden gekozen. Wij hebben ervoor gekozen om de Egypt-test op zowel standaard als hoge kwaliteit te draaien. Deze test is voornamelijk op hoge kwaliteit erg uitdagend voor de huidige smartphones. In de standaardtest weet de Galaxy S Advance opnieuw iets beter te scoren dan de Galaxy Beam.


In de zwaardere variant van GLBenchmark valt de Galaxy S Advance iets terug en eindigt de telefoon gelijk met de Galaxy Beam, nog altijd met een score van 36 frames per seconde, wat opnieuw een puike prestatie is voor een telefoon met een vriendelijke prijs.