2min

Tags in dit artikel

, , ,

Specificaties & aansluiten

Zoals uit de beschrijving van het uiterlijk van de Jabra Revo Wireless naar voren komt, gaat het hier om een headset die net zo goed bedoeld is voor het beluisteren van muziek. Was dat niet het geval, dan had Jabra nooit zoveel extra mogelijkheden ingebouwd, noch een mobiele app ontwikkeld.

Model
Merk Jabra
Type Revo Wireless
Connectiviteit
Draadloos Bluetooth 3.0 met AVRCP en auto-pairing, NFC
Bedraad Micro USB, 3,5 mm jack-plug
Geluid
Speakers HiFi, Digital Signal Processing, Dolby Digital Plus
Microfoon Noise Blackout dankzij dubbele input
Accu
Spreektijd Maximaal 12 uur
Standby Maximaal 240 uur
Luistertijd Maximaal 12 uur
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 178 x 160 x 73 millimeter (L x B x D)
Gewicht 240 gram



Aansluiten


Het aansluiten is een fluitje van een cent, al helemaal wanneer je smartphone ondersteuning heeft voor Near Field Communication. In dat geval is het enkel nodig om de telefoon tegen de linkerzijde van de headset te houden, toestemming te geven op je telefoon om te verbinden en het pairen is een feit. Met behulp van feedback van een stem krijg je dat ook te horen.

Moet je het via Bluetooth doen, dan moet je de schuifknop 3 seconden op het Bluetooth-icoontje zodat de Bluetooth-led oplicht. Zoek met bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop naar Bluetooth-apparaten en leg verbinding. Opnieuw krijg je middels een stem te horen dat de verbinding is gelegd als dat gelukt is.

Het is ook mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten op de headset, de stem zal dan vermelden hoeveel apparaten er verbonden zijn met de koptelefoon.