3min

Tags in dit artikel

, , ,

Prestaties (games)

De Lenovo Yoga 13 IdeaPad is voorzien van een Intel HD Graphics 4000-GPU voor de afhandeling van het grafische werk. De afgelopen tijd hebben we deze chip al talloze keren voorbij zien komen en ik verwacht vooraf dan ook weinig bijzonders te zien in de grafische tests. Kleine verschillen in prestaties worden gemaakt door andere onderdelen zoals het werkgeheugen en de kloksnelheid van de processor.

3DMark 11


In 3DMark 11 zien we al gelijk dat de Lenovo Yoga 13 tot een hele reeks laptops behoort die een score van ongeveer 1.000 tot 1.200 punten behaalt. De laptop eindigt opnieuw aan de positieve zijde van de tabel, hetgeen betekent dat Lenovo de hardware goed op elkaar heeft afgestemd. Wel is het zo dat zowel de Dell XPS 12 als de Sony VAIO Duo 11 hier er hier beter vanaf brachten. Het verschil is echter nauwelijks zichtbaar.


3DMark


In de laagdrempelige Cloud Gate-test blijft de Yoga 13 in de lagere regionen. De Toshiba Satellite U920T scoort hier bijvoorbeeld toch zo’n 200 punten meer.


Unigine Heaven 4.0


De laatste grafische test is Unigine Heaven 4.0. Daar scoort de Yoga 13 11,2 beelden per seconde, wat weinig bijzonders is. Hier zien we wel de kracht van de GPU in de Haswell-processor van Intel; de MacBook Air scoort hier aanzienlijk beter.